Studiereis Denemarken en Zweden – 7 t/m 9 september 2022

We gaan weer op reis! Van woensdag 7 t/m vrijdag 9 september gaan we naar Denemarken en Zweden. Daar gaan we kijken hoe de zorg geregeld is. Bijvoorbeeld wat we kunnen leren van de ouderenzorg. Ook komt u te weten hoe het Deense zorgsysteem in elkaar zit, de financiering, medisch-sociale verbinding en op welke wijze zorg wordt gegeven in achterstandswijken. De kennis die we daar opdoen is toepasbaar voor de eigen praktijk. Er is een interactief programma samengesteld dat u niet mag missen!

Programma

Bekijk het Programma van de FAM Studiereis. Het maximaal aantal deelnemers is 25 personen, dus schrijf u snel in.

Data en tijden

We vertrekken woensdagochtend 7 september om 9.45 uur vanaf Schiphol in Amsterdam en landen vrijdagavond 9 september om 20.40 uur weer in Amsterdam. Van Denemarken naar Zweden reizen we per bus. Voor wie eerder is mee geweest op een FAM studiereis: Ger is opnieuw onze reisleider. Dus alle randzaken van de reis zijn weer goed geregeld. Het is eventueel ook mogelijk om langer te blijven. Neem dan contact met ons op via info@fondsam.nl.

FAM - Studiereis Denemarken en Zweden

Doelgroep

De studiereis is bedoeld voor huisartsen, POH’s en andere eerstelijnszorgverleners uit achterstandswijken, buurtteam-medewerkers uit achterstandswijken en verder iedereen die zich beleidsmatig inzet voor de zorg voor deze professionals.

Kosten

De kosten bedragen €1.500,- per persoon. Bent u huisarts of praktijkondersteuner en werkt u in een achterstandswijk? Dan komt u in aanmerking voor de gesubsidieerde prijs van de reis en zijn de kosten €500,- per persoon. Dit is inclusief reis, verblijf en maaltijden.

Accreditatie

Voor deze studiereis wordt accreditatie aangevraagd voor huisartsen bij het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) van de KNMG en voor POH’s bij NVvPO en V&VN.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de studiereis? Neem contact op met Sascha Kotterer, voorzitter@fondsam.nl.

Aanmelden

Meld u aan via het onderstaande aanmeldingsformulier. We begroeten u graag tijdens de FAM studiereis!

Het FAM bestuur

Helaas is het maximum aantal deelnemers bereikt. Wilt u op de reservelijst worden geplaatst? Stuur dan een bericht aan info@fondsam.nl. Wanneer er een plaats beschikbaar komt, dan nemen we contact met u op.