Ook een Dokteren onder de Dom banner op uw website?

Wilt u ook een banner (digitale verwijzing) naar de website Dokteren onder de Dom om op uw eigen website te plaatsen? Dan vindt u op deze pagina alle informatie hierover.

De banner op uw website plaatsen

Het is niet moeilijk om de banner op uw website te plaatsen. Wel raden wij u aan om de banner te laten plaatsen door de persoon die uw website beheert. U kunt de banner in twee verschillende formaten op uw website plaatsen. In de instructie staat precies beschreven hoe u de banner op uw website plaatst. Hier vindt u een voorbeeld van de geanimeerde banners.

Instructie plaatsen banner Dokteren onder de Dom.

Banner Dokteren onder de Dom 120×90 (GIF)
U kunt de banner downloaden door met uw rechtermuisknop de afbeelding op te slaan.

FAM banner

Banner Dokteren onder de Dom 234×60 (GIF)
U kunt de banner downloaden door met uw rechtermuisknop de afbeelding op te slaan.

FAM banner

Website Dokteren onder de Dom

Op de website www.dokterenonderdedom.nl vinden patiënten tips en adviezen over gezondheid en informatie over wanneer de huisarts in te schakelen. Als u deze banner op uw website plaatst, kunnen uw patiëntenn nog makkelijker de weg naar de website Dokteren onder de Dom vinden en u wellicht een hoop vragen besparen.

Wij bedanken u alvast voor het plaatsen van de banner op uw website en hopen dat uw praktijk en uw patiënten veel gemak hebben van de banner en natuurlijk van de website ‘Dokteren onder de Dom’.

Vragen?

Neem contact met ons op via info@fondsam.nl.