Ook een VerwijswijzerUtrecht banner op uw website?

Wilt u ook een banner (digitale verwijzing) naar de website VerwijswijzerUtrecht.nl om op uw eigen website te plaatsen? Dan vindt u op deze pagina alle informatie hierover.

De banner op uw website plaatsen

Het is niet moeilijk om de banner op uw website te plaatsen. Wel raden wij u aan om de banner te laten plaatsen door de persoon die uw website beheert. U kunt de banner in twee verschillende formaten op uw website plaatsen. In de instructie staat beschreven hoe u de banner op uw website plaatst.

Instructie plaatsen banner VerwijswijzerUtrecht

Banner Verwijswijzer Utrecht 120×90 (GIF)
U kunt de banner downloaden door met uw rechtermuisknop de afbeelding op te slaan.

FAM - VerwijswijzerUtrecht

Banner Verwijswijzer Utrecht 234×60 (GIF)
U kunt de banner downloaden door met uw rechtermuisknop de afbeelding op te slaan.

FAM - VerwijswijzerUtrecht

Website Verwijswijzer Utrecht

Patiënten vragen u als huisarts of praktijkondersteuner regelmatig om medische verklaringen of medische informatie, bijvoorbeeld voor de aanvraag voor een vergoeding of een voorziening op medische gronden. Vaak moet de patiënt echter bij een andere instantie zijn. Met VerwijswijzerUtrecht.nl kan de huisarts, praktijkondersteuner of assistente direct de patiënt naar de juiste instantie doorverwijzen.  Als u deze banner op uw website plaatst, kunt  u nog makkelijker de weg naar de website VerwijswijzerUtrecht.nl’ vinden en u wellicht een hoop  tijd besparen.

Wij bedanken u alvast voor het plaatsen van de banner op uw website en hopen dat uw praktijk en uw patiënten veel gemak hebben van de banner en natuurlijk van de website ‘VerwijswijzerUtrecht.nl’.

Vragen?

Neem contact met ons op via info@fondsam.nl.