Cultuurworkshops – GlobalTalk

Maak in drie uur kennis met grote, kleine, grappige en ontroerende cultuurverschillen rondom verschillende thema’s tijdens de Cultuurworkshops van Global Talk. Voor deze workshops is het mogelijk de FAM opleidingsvouchers in te zetten.

Wat brengt deze culturele workshop jou?

Door het volgen van de workshop krijg je goed inzicht in culturen waardoor je de achtergronden beter begrijpt. Ook krijg je cultuuradvies door middel van praktische tips die je direct toe kan passen. De trainer is zelf geboren in de betreffende cultuur en zal vanuit zijn achtergrond en ervaringen vertellen. Je krijgt veel praktische informatie en ook hele persoonlijke verhalen te horen. Deze kennis gaat je helpen om je taken makkelijker en efficiënter uit te voeren.

Programma

De workshop is interactief. Je kennis wordt getest met een quiz, er wordt zelfs een traditioneel spel gespeeld en tussendoor is er ruimte voor een aantal praktijkvragen en krijg je cultuuradvies. De workshop is geschikt voor groepen van 8 tot 12 deelnemers. De duur van de workshop is 2 of 3 uur. Je kan kiezen uit een workshop waar één cultuur of twee culturen worden behandeld.

De workshops worden gegeven over:

  • De Arabisch-Syrische cultuur
  • De Eritrese cultuur
  • De Somalische cultuur
  • De Poolse cultuur

Doelgroep

De workshops zijn geschikt voor het gehele praktijkteam.

Gebruik de FAM opleidingsvouchers

Voor deze workshops is het mogelijk de FAM opleidingsvouchers in te zetten. Lees hier meer over het inzetten van de vouchers.

Meer informatie?

Bekijk de website van Global Talk.