Ga mee op studiereis – 2 t/m 4 oktober 2024

Bent u benieuwd hoe de zorg en samenwerking in andere gebieden geregeld is? Ga dan mee met de FAM studiereis van woensdag 2 oktober t/m vrijdag 4 oktober 2024.

Laat u inspireren en breid uw netwerk uit

Armoede is een belangrijk onderwerp tijdens de studiereis. Daarom bezoeken we bijvoorbeeld de arbeiderswijk Marxloh in Duisburg. Deze wijk is zwaar gebombardeerd in de Tweede Wereldoorlog en werd daarna gebruikt voor het huisvesten van arbeiders uit de landen rond de Middellandse Zee. Tegenwoordig wonen er ook veel arbeiders uit Oost-Europese landen. Naast bezoeken aan diverse wijken, projecten en huisartsenpraktijken is er ook voldoende ruimte om contact met collega’s te leggen. U verblijft in goede accommodaties en ook het eten is uitstekend.

Zoals een deelnemer aan de vorige studiereis zei: “Fijne sfeer en goed verzorgd. De praktijkgerichte bezoeken waren erg leuk. Ik heb nu echt inspiratie om meer naar initiatieven in mijn eigen stad/wijk te kijken en deze te bezoeken. Ook het netwerken met de groep onderling was een groot pluspunt.”

Zorg dat u erbij bent

De kosten voor deze volledig verzorgde en geaccrediteerde driedaagse reis zijn €600,- voor huisartsen en praktijkondersteuners en €1.750,- voor anderen. Bent u een eerstelijnszorgverlener, buurtteam-medewerker of zet u zich beleidsmatig in voor de zorg voor professionals? Laat deze kans dan niet aan u voorbij gaan. Schrijf u snel in en laat u inspireren!

Bent u benieuwd geworden? Bekijk het programma en meld u aan.

Is deze studiereis interessant voor een collega? Stuur dit bericht dan gerust door!