Nieuwe gezichten: Jeanet Bouw en Marjolein van den Brink

Jeanet Bouw is vanaf nu fondscoördinator FAM en Marjolein van den Brink versterkt als huisarts het FAM bestuur. Jeanet vertelt: “Als fondscoördinator wil ik die praktijken met raad en daad bijstaan om de mogelijkheden van het FAM te benutten. Ook Marjolein is enthousiast gestart: “Ik wil mij graag inzetten om de mogelijkheden en de projecten die dit fonds ons als huisartsen biedt nog meer bekendheid te geven.” Jeanet en Marjolein stellen zich graag aan u voor.

FAM - Jeanet Bouw
Jeanet Bouw

Bijstaan met raad en daad

Jeanet: “Het FAM ondersteunt huisartspraktijken in achterstandsgebieden. Als fondscoördinator wil ik die praktijken met raad en daad bijstaan om de mogelijkheden van het FAM te benutten. En zo hun werk voor patiënten vergemakkelijken en waar mogelijk te verbeteren. Bel, mail, app mij over mooie projectideeën en met alle vragen.”

FAM - Marjolein van den Brink
Marjolein van den Brink

Werken in achterstandswijken is complexer maar ook kleurrijker

Marjolein: “Ik ben sinds 2014 huisarts en ben daarvoor Jeugdarts KNMG in de regio Utrecht geweest, met name in achterstandswijken. Daarnaast ben ik als kaderhuisarts GGZ werkzaam in de regio Amersfoort. Het werken in achterstandswijken is complexer maar ook kleurrijker, waardoor het leveren van goede zorg voor een huisarts enerzijds uitdagend en belastend en anderzijds ook heel bevredigend kan zijn. Belangrijk is dat dit ook zo blijft voor de huisartsen van de betreffende wijken, zeker nu de druk op de huisartsenzorg toeneemt. Het FAM draagt daadwerkelijk bij aan goede patiëntenzorg en de ondersteuning van de huisartsen. Ik wil mij graag inzetten om de mogelijkheden en de projecten die dit fonds ons als huisartsen biedt nog meer bekendheid te geven.”

Contact

Heb je vragen aan Jeanet of Marjolein? Neem contact op via fondscoordinator@fondsam.nl of info@fondsam.nl.